Smarta vägar till nya upplevelser av media.

Leveransläget på BTJ

Våra leveranser går, efter flytten till Förlagssystem med stora problem under hösten, nu allt bättre. Vi arbetar fortsatt målmedvetet och håller er kontinuerligt uppdaterade.

2017-03-09 – Annulleringsbesked

Som ett led i vårt arbete med att säkerställa våra leveranser genomför vi för närvarande en programkörning som annullerar kundorder där titeln inte är tillgänglig. Detta kan medföra att ni på kort sikt får mottaga många annulleringsbesked. Med denna åtgärd hoppas vi att ni ska kunna lösgöra de anslag som legat bundna i dessa order. BTJ kommer framöver genomföra ytterligare aktiviteter för att förbättra leveranssituationen. Har ni frågor kring detta är ni välkomna att höra av er till oss!

Tack för ert tålamod!

Hallå i barnboksvärlden!

Litteralund 2017

Nu är det dags igen för Litteralund Konferens, 27-28 april. Den elfte sedan Litterlund startade 2005. Programmet är som det brukar en mix av möten med författare, illustratörer, forskare och andra barnbokskunniga i förläsningar och samtal, workshopar och utställning.

I stadshallen på stortorget i Lund.

Läs mer

BTJ Prenumerationsservice

En nordisk agent med global kompetens!

Läs mer

Nu i butiken

 • Aktuella i Babel

  Om nästa program:
  Feministikonen Susan Faludi om sin pappas könskorrigering och den franska skådespelaren Anny Romand berättar sin mormors skakande historia. Dessutom besöker vi den norrländska litteraturens viktigaste plats.

  Till Butiken

 • Troll, Troll, Trolls!

  Det optimistiska lyckotrollet Poppy och hennes färgstarka kompisar älskar att dansa, sjunga, kramas och ställa till med fest. När festandet går över styr blir deras hemvist upptäckt av Bergerna, jättetroll som livnär sig på lyckotroll.

  Till Butiken

 • Nya intressanta personporträtt!

  I urvalet hittar ni bl. a. titlar om; Birgitta Ulfsson, David Bowie, Marina Abramovic, Zlatan Ibrahimovic och Caitlyn Jenner.

  Till Butiken