Förlagsdagarna – privatperson

Var med på höstens digitala bokfest och ta del av aktuell och kommande utgivning inom barn-, vuxen-, och mångspråkslitteratur!

Höstens digitala bokfest

Du kan fortafarande anmäla dig och ta del av höstens digitala event för alla litteraturälskare – Förlagsdagarna. Premiärsändningarna gjordes den 7–9 september men allt material är tillgängligt om du anmäler dig idag.

Under tre halvdagar samlar BTJ en bredd av förlag och författare som presenterar nya titlar. En inspirationsboost för alla litteraturintresserade! Utöver livesändningarna finns över 10 timmar med extramaterial att tillgå. Eventen går också att se i efterhand.

Fler dagar. Fler språk.

Denna höst var det också premiär för den nya mångspråksdagen där vi ägnar en förmiddag åt böcker på andra språk än svenska. Ett måste för alla som brinner för att göra litteraturen tillgänglig för fler!

Anmäl dig nu

Nu kan du som privatperson anmäla dig till Förlagsdagarna!

Pris: 250 kr (för alla tre dagarna)

Har du en rabattkod? Klicka på Köp nu-knappen och infoga den i fönstret ”Rabattkod” som dyker upp efter att du fyllt i dina personuppgifter.

Vad ingår?

  • 3 dagars inträde till Förlagsdagarna
  • 3 sändningar med sammanlagt över 8 timmar förlags och författarpresentationer
  • Över 10 timmars extramaterial
  • Tillgång till materialet i 4 veckors tid

När vi har fått in din anmälan/betalning kommer du att få ett bekräftelsemejl med aktiveringskod till eventet inom 1-2 dagar. Klicka på ”Köp nu” nedan för att komma vidare.

Har du frågor? Mejla oss på forlagsdagar@btj.se