FörlagsDigiDagarna

Var med på vårens digitala bokfest! Nu går det att anmäla sig till FörlagsDigiDagarna våren 2022 som äger rum den 2-3 februari.

FörlagsDigiDagarna våren 2022

Under FörlagsDigiDagarna samlar BTJ en bredd av förlag och författare som presenterar titlar från den aktuella bokutgivningen.

FörlagsDigiDagarna består av två livesändningar. Den ena med fokus på barn- och ungdomslitteratur och den andra med fokus på vuxenlitteratur. Den 2-3 februari 2022 är det dags igen!

  • Den 2 februari  2022 kl 09-12 sänds dagen för barn- och ungdomslitteratur
  • Den 3 februari 2022 kl 09-12 sänds dagen för vuxenlitteratur

Nu går det att anmäla sig till FörlagsDigiDagarna våren 2022!

Till anmälningssidan

Extramaterial

Till eventet hör också extramaterial bestående av längre presentationer från förlagen, författarhälsningar och titellistor (FörlagsDigiListan).

FörlagsDigiListan

Alla som anmäler sig till FörlagsDigiDagarna får tillgång till vårt digitala programblad – FörlagsDigiListan. I FörlagsDigiListan finns titellistor från alla medverkande förlag, program för livesändningen samt redaktionellt innehåll.

Tillgång

Alla som anmäler sig till FörlagsDigiDagarna har tillgång till allt material i 4 veckor efter att sändningarna genomförts. Det går också att anmäla sig efter sändningarna och få tillgång till dessa, samt allt extramaterial, i efterhand. Då har du tillgång till allt material i 4 veckor från och med dagen du anmälde dig.

Kontakt

Vill du komma i kontakt med oss som jobbar med FörlagsDigiDagarna? Mejla oss på forlagsdagar@btj.se

 

I samarbete med