FörlagsDigiDagarna

FörlagsDigiDagarna är en inspirationsboost och fortbildning för alla som brinner för litteratur. Den 1–2 september är det dags igen – då går höstens FörlagsDigiDagar av stapeln. Anmälan öppnar den 28 maj!

FörlagsDigiDagarna hösten 2021

Under FörlagsDigiDagarna samlar BTJ en bredd av förlag och författare som presenterar höstens titlar. FörlagsDigiDagarna består av två halvdagars livesändningar som äger rum den 1–2 september. Den 1 september presenteras höstens barn- och ungdomslitteratur. Den 2 september presenteras vuxenlitteraturen.

Till eventet hör också materialsidor för de respektive dagarna. Här finns över 10 timmar med extramaterial bestående av längre presentationer från förlagen samt författarhälsningar. Materialsidorna öppnar direkt efter livesändningarna den 1-2 september och går sedan att tillgå i fyra veckor.

FörlagsDigiListan

Alla som anmäler sig till FörlagsDigiDagarna får vårt digitala programblad – FörlagsDigiListan. I FörlagsDigiListan finns titellistor från alla medverkande förlag, program för livesändningen samt redaktionellt innehåll.

FörlagsDigiListan skickas ut den 25 augusti.

Till anmälan

 

I samarbete med

Hösten 2020 hölls det första FörlagsDigiDagarna. Se vår film som på en minut ger dig ett smakprov på upplevelsen.