Bibliotek

#STARKABIBLIOTEK

Biblioteken ger näring åt det nyfikna samhället.

Hos er väcks våra barns kunskapstörst och kritiska tänkande. Ni skapar möjligheter för fler att upptäcka litteratur och kultur. Med ert engagemang, läsfrämjande och läsinspirerande arbete växer förståelsen i samhället. För många är ni en livsviktig mötesplats och kunskapskälla, en utsträckt hand och en bro in i samhället. För oss är ni vardagshjältar.

I över 80 år har BTJ varit en samarbetspartner till Sveriges bibliotek. Vi växte fram för att underlätta er vardag genom att frigöra tid och resurser ute på biblioteken. Sedan dess har vi fortsatt att utvecklas vid er sida. Idag erbjuder vi unika lösningar inom allt från inköp och urval till utbildning och inspiration. Tjänster och produkter som ger både er och era besökare möjlighet att lägga mindre energi på att jaga relevant innehåll och ägna mer energi åt att upptäcka och uppleva.

Nu fortsätter vi utveckla lösningar för det nyfikna samhället. Med en passion för litteratur, kultur och kunskap. Och med en stark tilltro till bibliotekens roll i samhällsutvecklingen även framåt.