Bibliotek

I över 80 år har vi på BTJ arbetat för Sveriges bibliotek. Idag erbjuder vi unika lösningar inom allt från inköp och urval till utbildning och inspiration.

Biblioteken ger näring åt det nyfikna samhället.

På biblioteken väcks våra barns kunskapstörst och kritiska tänkande. Biblioteken skapar överhuvudtaget möjligheter för fler att upptäcka litteratur och kultur. Med engagemang, läsfrämjande och läsinspirerande arbete växer förståelsen i samhället. För många är biblioteken en livsviktig mötesplats och kunskapskälla, en utsträckt hand och en bro in i samhället. För oss är ni vardagshjältar.

I över 80 år har vi arbetat för Sveriges bibliotek. Idag erbjuder vi unika lösningar inom allt från inköp och urval till utbildning och inspiration. Tjänster och produkter som ger både er och era besökare möjlighet att lägga mindre energi på att jaga relevant innehåll och ägna mer energi åt att upptäcka och uppleva.

Nu fortsätter vi utveckla lösningar för det nyfikna samhället. Med en passion för litteratur, kultur och kunskap. Och med en stark tilltro till bibliotekens roll i samhällsutvecklingen även framåt.

Genom att strukturera, ordna och förmedla information, kunskap och kultur, blir våra tjänster en del av den digitala vardagen. BTJ fyller nyfikna liv med meningsfulla upplevelser – idag och i framtiden.

Logga in i BTJ appen