Driftinformation

Nedan listas information om eventuella driftstörningar.

2024-02-12:12:30

NYA DATUM FÖR STÄNGD BUTIK OCH ORDRAR

Bästa användare i BTJ:s butik, Inköpsvägledning och Digitala BTJ-häftet,
Som ni vet har vi redan hunnit kommunicera datum kring tidpunkten för den kommande stängningen av BTJ:s Butik och tillgången till Inköpsvägledningen/Digitala Häftet.
Vi har dock blivit tvungna att skjuta fram produktionssättningen av vårt IT-projekt till lite senare i vår. Som en effekt av detta så minskar tiden då vi håller stängt i butiken, i Digitala Häftet och för orderläggning.

Det innebär att du som kund som vanligt har full tillgång till BTJ-häftet och Butiken under perioden från den 28 februari och framåt. Även Inköpsvägledningen i BTJ:s butik och det digitala BTJ-häftet är tillgängligt. Butiken är alltså öppen – det går att lägga ordrar!

Den period då butiken i stället kommer att vara stängd är från den tisdag 30 april till söndag 12 maj. (Butiken stänger måndag 29/4 17:00 och öppnar igen måndag 13/5 09:00).

Under den perioden kommer inte BTJ-häftet, butiken eller Inköpsvägledningen vara tillgängliga. Mer information kommer i god tid innan stängning.

Söker Ni ytterligare information är Ni välkomna att kontakta vår kundtjänst via e-post kundtjanst@btj.se eller per telefon: 046 – 180 180.

Vi tackar för Ert tålamod och ser fram emot att ni nu besöker vår butik som vanligt!

Med vänliga hälsningar,
Mattias Persson, produktchef och chef Bibliografiska tjänster