Prenumerera på BTJ:s nyhetsbrev

Gör som många andra i litteratursverige och prenumerera på våra nyhetsbrev! Ta del av de senaste nyheterna utifrån de områden som intresserar dig, vare sig det rör biblioteksutveckling, skolbiblioteket eller Inköpsvägledningen.

Prenumererar du på nyheter inom alla våra områden, kan du räkna med ca ett utskick per vecka, och du kan själv ändra bevakningsområden eller avsluta din prenumeration när du vill.

För att prenumerera på våra nyhetsbrev om biblioteksfrågor, fyll i bibliotekarie som yrkestitel eller fyll i fritextfältet ”Annan”.

För att prenumerera på våra nyhetsbrev om skola och skolbiblioteksfrågor, fyll i en yrkestitel som rör skolan, exempelvis ”Lärare” eller fyll i fritextfältet ”Annan”.

Fyll i nedanstående uppgifter. Ju fler uppgifter du fyller i desto mer relevant information kan vi skicka din väg.
Samtycke

När du beställer detta nyhetsbrev så samtycker du till att vi lagrar din e-postadress, så att vi kan sända nyhetsbreven till dig. Du samtycker också till att vi samlar in statistik på hur nyhetsbreven läses och används, för att kunna förbättra det.

De uppgifter du lämnar här får endast användas för denna prenumeration och varken BTJ eller någon annan får använda uppgifterna i annat syfte.

Du kan när som helst avsluta din prenumeration, då kommer dina uppgifter att raderas.