Förlagsdagarna

Välkommen till en inspirationsboost med BTJ och många av landets mest spännande förlag. Förlagsdagarna är en unik möjlighet att få koll på kommande utgivning.

 

Vill du ha stenkoll på aktuell bokutgivning, träffa förlagen tillsammans med kända och okända författare? Och som en härlig bonus få några läsexemplar med dig hem? Då är Förlagsdagarna en fantastisk fortbildning för dig som arbetar på bibliotek! Två gånger per år (vår & höst) arrangerar BTJ, i nära samarbete med förlagen, en dag för barn- och ungdomslitteratur samt en dag för vuxenlitteratur.

VÅREN 2020

Till våren arrangerar vi Förlagsdagarna i  Lund och i Stockholm. I Lund genomför vi Förlagsdagarna på Kulturen. I Stockholm genomför vi Förlagsdagarna på Folkungakyrkan på Folkungagatan 90.

Vi samlas 08.15, första presentationen startar 08.30, lunch 11.30 och dagen slutar senast 16.30.
Priset är 795 SEK (exkl. moms) per person och dag och i priset ingår förmiddags- samt eftermiddagsfika. Fakturering sker efter Förlagsdagarna våren 2020.

TILL ANMÄLAN

Anmälan till Lund är stängd, eftersom Förlagsdagarna redan arrangerats där. Det går dock fortfarande att anmäla sig till Stockholm.

Du kommer att få en bekräftelse på din anmälan. Fick du ingen bekräftelse på din anmälan?
Kontakta oss så tittar vi på vad det är som gått fel.

Vi har lyssnat på er som deltagit tidigare och lämnat synpunkter på evenemanget.
Tack för all input vi fått! Med denna kan vi fortsätta att utveckla evenemanget och ge er en så bra upplevelse som möjligt.

Vi ses på förlagsdagarna!


LUND STOCKHOLM
BARN & UNGDOM
Onsdag 12 februari
Program
BARN & UNGDOM
Onsdag 19 februari
Program
VUXEN
Torsdag 13 februari
Program
VUXEN
Torsdag 20 februari
Program
PLATS
Kulturen i Lund
Tegnérsplatsen 6
223 50 Lund
Visa på karta
Boka bord till lunch

PLATS
Folkungagatan90
Folkungagatan 90
116 22 Stockholm
Visa på karta 

Då planerad lokal inte längre är tillgänglig kommer vi ej att genomföra Förlagsdagarna i Göteborg under våren 2020. Nästföljande Förlagsdagarna, som infaller hösten 2020, hoppas vi kunna genomföra i Göteborgstrakten som vanligt.