FörlagsDigiDagarna

Välkommen till en inspirationsboost med BTJ och en mängd olika förlag. Det digitala evenemanget FörlagsDigiDagarna är tillbaka 27-28 januari 2021 och alla kan delta. Om två veckor är det dags. Anmäl din organisation redan idag.

Anmälan till våren 2021 är öppen

 

Till anmälan

 

Under FörlagsDigiDagarna samlar BTJ en bredd av förlag och författare som presenterar vårens och sommarens titlar. Under två dagar erbjuder vi sändningar som ger tittarna koll på den kommande utgivningen. Nytt för i år är ett programblad med titellistor, författarpresentationer och extra information som stöd för våra deltagare. För den som vill fördjupa sig finns ett stort extramaterial med mer ingående presentationer. Det är cirka 10 timmar extra material per dag att ta del av, men utökade förlagspresentationer och författarhälsningar.

  • 27 januari presenteras barn- och ungdomslitteratur.
  • 28 januari presenteras vuxenlitteratur.

Sändningarna pågår från klockan 9 till 12. Sidorna med extramaterial öppnar efter respektive sändning. Där tillgängliggörs allt material inklusive sändningen i fyra veckor från sändningsdagen eller från anmälningsdagen, om anmälan görs i efterhand.

Nyhet!

FörlagsDigiListan – ett evenemangsprogram med titellistor över alla böcker som presenteras under dagarna, samt författarporträtt och annat nyttigt material. Självklart med plats att markera de titlar du är intresserad av och planerar att köpa in. Denna lista får du som deltagare i god tid innan sändningen.

Anmäl din arbetsplats nu och få stenkoll på ny och kommande utgivning med FörlagsDigiDagarna i januari 2021.

Hösten 2020 hölls det första FörlagsDigiDagarna. Se vår film som på en minut ger dig ett smakprov på upplevelsen.