Förlagsdagarna

Dags att boka in vårens digitala bokfest! Den 8-10 februari är det dags för Förlagsdagarna igen. Nu är anmälan öppen!

Anmäl dig här
Programledarna presenterar Skolbibdagen 2022
PlayPlay
Skolbibdagen 2022

Hela dina organisation får tillgång till eventet i 25 dagar från anmälan.

BTJ Förlag

Höstens läsäventyr börjar här

Vårt egna förlag, BTJ Förlag, ger ut facktitlar för de som arbetar med litteraturförmedling och läsfrämjande i sin vardag. Det går också att teckna abonnemang på förlagstitlarna.

Se BTJ Förlags utgivning

Digitala utbildningar

Dags att höja nivån?

BTJ erbjuder digitala utbildningar för dig som vill ta nästa steg i skolbiblioteket. Våra utbildare är experter inom sina områden, och erbjuder även uppföljningssamtal efter avslutad kurs vilket ger en starkare grund för att utveckla er verksamhet.

Läs mer

Kampanj

Storstilsböcker till halva priset!

Paradis city, Lisa och Lilly och Fjärilsvägen. Nu får du upp till 60% på våra populära storstilsböcker – här hittar du böcker för alla läsare!

Köp i butiken

Nu i butiken

  • STORSTIL – endast hos BTJ!

    På BTJ vill vi att läsupplevelser ska vara till för alla! Har du låntagare som vill fortsätta läsa tryckta böcker, men som inte längre ser tillräckligt bra för att kunna tillägna sig vanlig text?

    Till Butiken

  • Mer ljud i hyllan!

    På BTJ vill vi öka bibliotekens möjligheter att kunna erbjuda fysiska ljudböcker till låntagarna. Därför samarbetar vi med flera förlag för att i fysisk form kunna tillgängliggöra ljudböcker som tidigare bara funnits digitalt.

    Till Butiken

Alltid för er.
Utan omvägar.

BTJ-unikt är produkter framtagna direkt för biblioteken. Produkter som bara går att köpa från BTJ, och som du alltid får köpa oavsett vilken medieleverantör du har avtal med. Håll utkik efter symbolen i vår butik!

Läs mer

Artikelsök – en klok och kaxig söktjänst.

Se till att elever och lärare får tillgång till säkra källor. Artikelsök är en digital söktjänst som snabbt ger dig tillgång till pålitliga och relevanta artiklar. Vill du testa Artikelsök? Hör då av dig för att få ett testkonto.

Läs mer

Viddla – mer än “bara” strömmad film för bibliotek

Upptäck det nya sättet att låna film och håll ditt biblioteks filmutbud aktuellt, levande och mer tillgängligt. Med Viddla ger du alla dina låntagare en större frihet att uppleva film när och var de vill i Sverige.

Läs mer