Förlagsdagarna 2022

Var med på höstens digitala bokfest! Nu är anmälan till Förlagsdagarna hösten 2022 öppen!

Anmäl dig här!

Fler ukrainska böcker på väg

Just nu ser vi en stor efterfrågan på ukrainska böcker. Nu kan vi berätta att vi på BTJ har lyckats få tag på fler barn- och ungdomsböcker direkt från Ukraina.

Läs mer här!

Storstil för alla!

Paradis city, Lisa och Lilly och Fjärilsvägen. Nu får du upp till 60% på våra populära storstilsböcker – här hittar du böcker för alla läsare!

Köp i butiken

Digitala utbildningar

Maxa kompetensen!

Dags att höja nivån? Nu lanserar vi digitala utbildningar som du kan ta del av var som helst, och när det passar just dig! Våra utbildare är experter inom sina områden, och erbjuder även uppföljningssamtal efter avslutad kurs vilket ger en starkare grund för att utveckla er verksamhet.

Läs mer

Nu i butiken

  • STORSTIL – endast hos BTJ!

    På BTJ vill vi att läsupplevelser ska vara till för alla! Har du låntagare som vill fortsätta läsa tryckta böcker, men som inte längre ser tillräckligt bra för att kunna tillägna sig vanlig text?

    Till Butiken

  • Mer ljud i hyllan!

    På BTJ vill vi öka bibliotekens möjligheter att kunna erbjuda fysiska ljudböcker till låntagarna. Därför samarbetar vi med flera förlag för att i fysisk form kunna tillgängliggöra ljudböcker som tidigare bara funnits digitalt.

    Till Butiken

Alltid för er.
Utan omvägar.

BTJ-unikt är produkter framtagna direkt för biblioteken. Produkter som bara går att köpa från BTJ, och som du alltid får köpa oavsett vilken medieleverantör du har avtal med. Håll utkik efter symbolen i vår butik!

Läs mer

ArtikelSök – en klok och kaxig söktjänst.

Har du inte ArtikelSök idag, och vill testa nya ArtikelSök? Hör då av dig för att få ett testkonto till ditt bibliotek/din skola.

Läs mer

Viddla – mer än “bara” strömmad film för bibliotek

Upptäck det nya sättet att låna film och håll ditt biblioteks filmutbud aktuellt, levande och mer tillgängligt. Med Viddla ger du alla dina låntagare en större frihet att uppleva film när och var de vill i Sverige.

Läs mer