Skolbibdagen

Skolbibdagen

Anmäl dig till höstens viktigaste skolevent!

Läs mer och anmäl dig

Anmäl dig till höstens viktigaste skolevent!

Läs mer och anmäl dig

Nya lokaler för BTJ

BTJ tar plats i teknikhubben

Från den 18 september ligger BTJ:s huvudkontor i fastigheten Cube i Ideon Science Park. Lokaler som passar det moderna digitala tjänsteföretag som det är idag. "På ett sätt så är det här slutet på en resa, på ett annat sätt är det början på en ny", säger Anette Grönroos, vd på BTJ.

Läs mer här

Boka en författare

Författarsök lyfter människorna bakom böckerna

Med Författarsök blir det enklare att boka in författarbesök till ditt bibliotek eller din skola. Sök i databasen och hitta en författare som passar för just ditt event!

Läs mer och sök

BTJ-häftet och inköpsstöd

Låt recensionerna visa vägen

Inköpsvägledningen är ett unikt inköpsverktyg som gör ditt inköpsarbete effektivare och enklare. Du får tillgång till vägledande recensioner var 14:e dag. Recensionerna skrivs av oberoende lektörer, vilka är experter inom respektive område, och kompletteras även med ett helhetsbetyg för att underlätta ditt urval.

Läs mer här

Nu i butiken

  • STORSTIL – endast hos BTJ!

    På BTJ vill vi att läsupplevelser ska vara till för alla! Har du låntagare som vill läsa tryckta böcker, men som inte längre ser tillräckligt bra för att kunna tillägna sig vanlig text? Då är storstil ett utmärkt alternativ. Nyhet! Nu ger vi även ut storstil på finska!

    Till Butiken

  • Mer ljud i hyllan!

    På BTJ vill vi öka bibliotekens möjligheter att kunna erbjuda fysiska ljudböcker till låntagarna. Därför samarbetar vi med flera förlag för att i fysisk form kunna tillgängliggöra ljudböcker som tidigare bara funnits digitalt.

    Till Butiken

Alltid för er.
Utan omvägar.

BTJ-unikt är produkter framtagna direkt för biblioteken. Produkter som bara går att köpa från BTJ, och som du alltid får köpa oavsett vilken medieleverantör du har avtal med. Håll utkik efter symbolen i vår butik!

Läs mer

Artikelsök – en klok och kaxig söktjänst.

Se till att elever och lärare får tillgång till säkra källor. Artikelsök är en digital söktjänst som snabbt ger dig tillgång till pålitliga och relevanta artiklar. Vill du testa Artikelsök? Hör då av dig för att få ett testkonto.

Läs mer

Viddla – mer än “bara” strömmad film för bibliotek

Upptäck det nya sättet att låna film och håll ditt biblioteks filmutbud aktuellt, levande och mer tillgängligt. Med Viddla ger du alla dina låntagare en större frihet att uppleva film när och var de vill i Sverige.

Läs mer