Förlagsdagarna 2022

Var med på höstens digitala bokfest och ta del av höstens utgivning inom barn-, vuxen-, och mångspråkslitteratur! Nu är anmälan öppen – in och registrera dig och din organisation redan idag!

Anmäl dig här!

Höstens skolevent

Skolbibdagen 2022

Efter förra årets succé är vårt digitala heldagsevent, Skolbibdagen, äntligen tillbaka! Den 25 oktober sänds dagen som har fått temat Likvärdig skola. Nu är anmälan öppen.

Läs mer och anmäl dig

BTJ Förlag

Läsäventyret kan börja

Vårt egna förlag, BTJ Förlag, ger ut facktitlar för de som arbetar med litteraturförmedling och läsfrämjande i sin vardag. Det går också att teckna abonnemang på förlagstitlarna.

Se BTJ Förlags utgivning

Sommartider

Glad sommar!

Glad sommar önskar vi till alla samarbetspartners, kunder och litteraturälskare! Klicka på knappen nedan för att se växelns öppettider under semesterveckorna.

Läs mer

Digitala utbildningar

Maxa kompetensen!

Dags att höja nivån? Nu lanserar vi digitala utbildningar som du kan ta del av var som helst, och när det passar just dig! Våra utbildare är experter inom sina områden, och erbjuder även uppföljningssamtal efter avslutad kurs vilket ger en starkare grund för att utveckla er verksamhet.

Läs mer

Kampanj

Storstil för alla

Paradis city, Lisa och Lilly och Fjärilsvägen. Nu får du upp till 60% på våra populära storstilsböcker – här hittar du böcker för alla läsare!

Köp i butiken

Nu i butiken

  • STORSTIL – endast hos BTJ!

    På BTJ vill vi att läsupplevelser ska vara till för alla! Har du låntagare som vill fortsätta läsa tryckta böcker, men som inte längre ser tillräckligt bra för att kunna tillägna sig vanlig text?

    Till Butiken

  • Mer ljud i hyllan!

    På BTJ vill vi öka bibliotekens möjligheter att kunna erbjuda fysiska ljudböcker till låntagarna. Därför samarbetar vi med flera förlag för att i fysisk form kunna tillgängliggöra ljudböcker som tidigare bara funnits digitalt.

    Till Butiken

Alltid för er.
Utan omvägar.

BTJ-unikt är produkter framtagna direkt för biblioteken. Produkter som bara går att köpa från BTJ, och som du alltid får köpa oavsett vilken medieleverantör du har avtal med. Håll utkik efter symbolen i vår butik!

Läs mer

ArtikelSök – en klok och kaxig söktjänst.

Har du inte ArtikelSök idag, och vill testa nya ArtikelSök? Hör då av dig för att få ett testkonto till ditt bibliotek/din skola.

Läs mer

Viddla – mer än “bara” strömmad film för bibliotek

Upptäck det nya sättet att låna film och håll ditt biblioteks filmutbud aktuellt, levande och mer tillgängligt. Med Viddla ger du alla dina låntagare en större frihet att uppleva film när och var de vill i Sverige.

Läs mer