Kunskapsnyckeln läsning

Här har vi samlat allt material från tre säsonger av Skolbibdagen. Hur gör vi dagens elever till läsare, litteraturälskare och kunskapstörstiga bokmalar? Dra nytta av ett paket som är fullt av kunskap, råd och tips från skolbibliotekarier, experter, forskare och andra som har kloka tankar att dela med sig av. Här får du och dina kollegor tillgång till allt material för ett oslagbart pris. Få tillgång till hela paketet för endast 995 kronor.


Kunskapspaket Pris
Skolbibdagen Kunskapspaket 995 kronor Köp här

Skaffa er en fortbildingsresurs som gör skillnad. Få tillgång till hela paketet för endast 995 kronor (ordinarie pris 4500 kronor). I kunskapspaketet ingår 8 månaders tillgång till allt material för alla inom samma organisation.

Skolbibdagen är ett digitalt heldagsevent för dig som är skolbibliotekarie, lärare, rektor, samordnare eller skolchef. Utveckla er skolas arbete med läsningen som en grund för inlärning och kunskapsinhämtning. Skolbibdagen är både fortbildning med konkreta förslag och diskussionsunderlag med ett brett urval av relevanta ämnen om skolbibliotek, läsning, litteratur i skolan och hur det kan öka elevernas måluppfyllelse.

Programledare och skolbiblioteksexpert Sofia Malmberg guidar tittarna genom ämnen som ”En läsande skola”, ”MIK – att skapa en röd tråd” eller ”Läskultur som en del av skolans kompensatoriska uppdrag”. Med sig har hon också ämnesexperter som Emma Frans, Anna-Karin Wyndhamn  och Anne-Marie Körling. Tillsammans diskuterar de för att  vrida och vända på ämnen, frågeställningar, råd och tips.

  • Temat för 2023 var Skolbibliotek i praktiken.
  • Temat för 2022 var Likvärdig skola.
  • Temat för 2021 var Framtidens skolbibliotek.

Låt Skolbibdagen bli en del av ert pågående arbete för skolbiblioteksutveckling!

Anmäl er till Skolbibdagens kunskapspaket

Smakprov

Se ett smakprov ur Skolbibdagen – Likvärdig skola

Se ett smakprov ur Skolbibdagen – Framtidens skolbibliotek