Höj kompetensen

Höj kompetensen

BTJ erbjuder digitala utbildningar för dig som arbetar med skolbibliotek. Anmäl dig redan idag!

Anmäl dig här!

BTJ erbjuder digitala utbildningar för dig som arbetar med skolbibliotek. Anmäl dig redan idag!

Anmäl dig här!

BTJ fixar ditt skolbibliotek!

I skolbibliotek med rätt förutsättningar lyfts både läsglädje och lärande. BTJ har lösningarna som behövs för att möta elevernas behov. Våra anpassningsbara tjänster underlättar bland annat urval och inköp, MIK och kompetensutveckling. Våra inköpsstöd, event, utbildningar och vår digitala söktjänst Artikelsök ger skolbibliotekspersonal tid och resurser att fokusera på det pedagogiska arbetet som gör skillnad.

#FixaSkolbiblioteket

BTJ hjälper dig bygga ett skolbibliotek för alla

SKOLBIBDAGEN

Skolbibdagen 2023 - 24 oktober

Skolbibdagen är ett digitalt heldagsevent för dig som är skolbibliotekarie, lärare, rektor, samordnare, verksamhetsutvecklare eller skolchef. Temat för hösten 2023 är Skolbibliotek i praktiken. Vi antar ett brett skolperspektiv, där vi utgår från skolbiblioteket som en del av skolans pedagogiska uppdrag.

Läs mer

#lärare #skolbibliotekarie #rektor

Lär dig mer om våra skolpaket

#lärare #skolbibliotekarie #rektor

Ladda ditt skolbibliotek

Vill ni ha ett skolbibliotek med rätt förutsättningar, som bidrar till skolans och kommunens kvalitetsarbete och strävan efter likvärdighet? Då är vårt tjänstepaket »Ladda ditt skolbibliotek« en bra början.

Läs mer och beställ LADDA

#MIK

ArtikelSök. Få tillgång till säkra källor – var du än är.

Läs mer om Artikelsök

ArtikelSök

En klok, kaxig söktjänst

Att söka, sålla och värdera information är viktigare än någonsin. ArtikelSök i skolan hjälper elever att nå Läroplanens mål vad gäller informationssökning, källkritik och digital kompetens.

Läs mer