Skola

Skolan är något av det finaste vi har. Det är hos er läsandet utvecklas och nyfikenheten gror. I en tid när tillgången till media är både oändlig och otillräcklig, får ni dessutom en allt viktigare roll i att lära ut källkritik, göra urval, guida och inspirera. Det är inga lätta uppgifter, men det finns hjälp att få. Se vad vi kan göra, så att du kan fokusera på att odla det nyfikna och förstående samhället.

Alla skolor är olika, men lika värdefulla. Vi vet att din skola har ett unikt behov av litteratur, kultur och pålitliga källor som dessutom förändras över tid. Därför har vi på BTJ ett flexibelt erbjudande till skolor – från grundskola till vuxenutbildning. Här hittar du allt från kom-igång-lösningar till skräddarsydda kompletteringstjänster för din skolas behov. Idag och imorgon. Upptäck ett paket eller del-lösning som passar dig. Vi hjälper dig gärna hitta rätt.

Fixa skolbiblioteket!

Har ditt skolbibliotek en bibliotekarie (kanske är det du?) som har hand om alla medieinköp och säkerställer bibliotekets kvalité? Eller är du en lärare med skolbiblioteksansvar – som gärna skulle ta emot stöd? Eller står din skola kanske just nu inför utmaningen att starta upp ett skolbibliotek?

Vi har lösningen, och vi kan skolbibliotek.

Läs mer